bink

Bink vindt zichzelf best stoer, maar hij kijkt ook wel een beetje op tegen Bibi. Zij is ook al iets ouder en durft veel meer. Bink kan zijn benen niet gebruiken en hij heeft een infuus, maar dat belemmert hem niet om samen met Bibi zijn dromen waar te maken en avonturen te beleven! Af en toe komt Jet, de verpleegkundige van KinderThuisZorg hem verzorgen. Hij is dol op Jet. Bink is wel wat beschermd opgevoed maar leert door Bibi zijn superkrachten te gebruiken. Binks speciale kracht is snelheid en onzichtbaar worden. Met zijn supersnelle radiografisch-bestuurbare rolstoel is hij iedereen te snel af.

Bink’s Speciale Kracht

Als Bink zijn andere speciale kracht activeert wordt hij onzichtbaar. Handig als je je even moet verschuilen terwijl je op onderzoek gaat tijdens avonturen of voor dingen die eng of niet leuk lijken. 

Bink’s Rolstoel

Met zijn supersnelle rolstoel kan hij op verkenning gaan voor Bibi. Met een speciale ‘supercharge’ button gaat hij zelfs sneller dan het geluid!

Bibi heeft een sonde. De voeding zit in haar rugzakje. Ze is een meisje met lef en is zo enthousiast dat ze soms vergeet dat ze schreeuwt in plaats van praat. Zij neemt graag het voortouw bij elk groot avontuur dat zij met Bink aangaat. Maar ze is ook heel lief en houdt heel veel van mensen en dieren.

Haar speciale kracht is liefde uitstralen en praten met dieren. In haar oneindige rugzakje draagt ze allerlei handige en speciale dingen mee. 

Bibi’s Speciale Kracht

Als Bibi haar speciale kracht activeert kan zij met mensen en dieren over de hele wereld praten. Als ze andere kinderen tegenkomt die haar of Bink nawijzen of pesten, dan zendt zij een grote straal liefde uit waardoor iedereen weer aardig doet.

Bibi’s Rugzakje

Haar magische rugzakje is oneindig. Wanneer Bibi of Bink iets nodig heeft tijdens hun avonturen grijpt ze in haar rugzak en het is er! Ook hoeven Bibi en Bink niet bang te zijn om honger of dorst te krijgen door haar rugzakje vol goede voeding.